Email Address:

Jom Like Page Permata Hati Nina...

Search Items from this Blog

Loading...

Pages

Wednesday, July 2, 2014

Peplum Kurung

PEPLUM KURUNG
Size :1.2.3y =6pcs 
Min Qty :6pcs=RM170


Peplum Kurung-01

Peplum Kurung-01

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

Singlet

SINGLET
 Size :3-6m, 6-9m(2), 12m, 2.3.4.5y =8 pcs 
Min Qty :8pcs=RM80
Singlet-01

Singlet-02

Singlet-03

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

Jumper Bib

JUMPER BIB
Size :3.6.9.12.18M =5PCS 
Min Qty :5pcs=RM100

JPM BIB-01

JPM BIB-02

JPM BIB-03

JPM BIB-04

JPM BIB-05

JPM BIB-06

JPM BIB-07

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

Pants & Jeans

Pants & Jeans


P&J - 01
Size :6.9.12.18.24.3T =6PCS
Min Qty :6pcs=RM170

P&J - 02
Size :6.9.12.18.24.3T =6PCS
Min Qty :6pcs=RM170

P&J - 03
Size :6.9.12.18.24.3T =6PCS
Min Qty :6pcs=RM170

P&J - 04
Size :6.9.12.18.24.3T =6PCS
Min Qty :6pcs=RM170

P&J - 05
Size :Big 2-7y =6pcs=RM190 
             Small 6m-3y =6pcs=RM180


P&J - 06
Size : BIG  2Y-7Y=6pcs=RM175
                SMALL  6M-3Y=6pcs=RM165

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

Tudung Sofea

Tudung Sofea
FREE SIZE 2-8Y
Min Qty :10pcs(5 black +5 red ) =RM100


* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

PYJAMAS RAYA

Pyjamas Raya
Size :2 - 7 Y
Min Qty : 6pcs = RM103.00

PJ Raya-01

PJ Raya-02

\
PJ Raya-03

PJ Raya-04

PJ Raya-05

PJ Raya-06

PJ Raya-07

PJ Raya-08

PJ Raya-09

PJ Raya-10

PJ Raya-11

PJ Raya-12

PJ Raya-13

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)


Lycra Peplum

Lycra Peplum
Size :6-9m, 12m, 18m, 2.3.4y =6pcs
Min Qty : 6pcs = RM135

Lycra Peplum-01

Lycra Peplum-02

Lycra Peplum-03

Lycra Peplum-04

Lycra Peplum-05

Lycra Peplum-06

Lycra Peplum-07

Lycra Peplum-08

* Semua order akan dikumpul setiap minggu..
Setiap khamis closing utk order...
So, pos akan dibuat pada setiap hari Isnin sahaja...

# kami akan mengembalikan wang anda jika STOCK HABIS pada pembekal...

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)

Harap maklum...

Please contact :
012-6505235 (Lysa)
@
013-7300609 (Nina)



Monday, November 4, 2013

ROMPERS

SOCK ROMPERS

MOQ 6 PACK
(can choose size with packs)
1 packs 1 size 5pcs
0-6M
6 PACKS RM180

JUMPSUIT

JUMPSUIT PACKS





MOQ 6 PACK
(can choose size with packs)
1 packs 1 size 5pcs
3m,6m,9m,12,
6 PACKS RM250

ROMPERS

CARTER'S ROMPERS PACKS

MOQ 6 PACK
(can choose size with packs)
1 packs 1 size 5pcs
3m,6m,9m,12m
6 PACKS RM168

PANTS

BABY BB PANTS

MOQ 6 PACK
(can choose size with packs)
1 packs 1 size 5pcs
3m,6m,9m,12,18m,24m
6 PACKS RM250

HOLABEBE SUIT

HOLABEBE SUIT


SIZE:1Y,2Y,3Y,4Y
(1 lot same design 4 pcs)
1 LOT RM68
RETAIL:RM 27.00

HELLO KITTY DRESS

HELLO KITTY DRESS

SIZE;1Y,2Y,3Y,4Y,5Y
(1 lot same design 5pcs)
1 LOT RM105
RETAIL:RM 35.00

SUIT GAP

SUIT GAP

SIZE:1Y,2Y,3Y,4Y,5Y
(1 lot same design 5 pcs)
1 LOT RM100
RETAIL:29.00

SUIT BOY

SUIT BOY

SIZE:1Y,2Y,3Y,4Y,5Y
(1 lot same design 5 pcs)
1 LOT RM12O
RETAIL: RM35.00
Klu ada sape2 yg nak amik video atau gambar utk majlis2 keraian contohnya mcm besday party ke, kahwin ke, tunang ke, akikah ke, apa2 je la...bole la call/sms/email kat nina ye...Hubby nina part time videographer & photographer...Nie sample video yg hubby amik masa kat sekolah anak nina...masa tu ada mesyuarat PIBG...1st time pegi mesyuarat PIBG...ye la...baru 1st time sekolah kan anak...so, skrg turn nina lak yg pegi mesyuarat PIBG nie...kalau dulu2 mak & abah nina yg pegi sekolah kalau ada mesyuarat PIBG camnie...best gak rupanya pegi mesyuarat camnie yek...bole tau perkembangan & perancangan sekolah tu...So, klu ada sedara2 atau kawan2 yg ada nak wat majlis tu tolong2 la promote kan ye...Nina akan bg komisen RM50.00 utk sebarang majlis & RM100.00 utk majlis kahwin (video/gambar)...So, klu amik dua2 skali (video & gambar) komisen kira double la ye...hihihi...opssss....lupa nak bgtau...area JB ataupun yg dekat2 ngan JB je k...klu jauh2 tu Insyaallah akan dipertimbangkan...sample gambar nnt nina upload k...